Aangepaste openingstijden: 24 december & 31 december zijn wij gesloten
Logo Il Ponte

Pizzeria Son en Breugel

Pizzaria Son en Breugel

La dolce vita ontdekt u met de lekkerste gerechten bij pizzeria Il Ponte in Son en Breugel.

U geniet hier van al het lekkers uit de Italiaanse keuken, van pasta en pizza’s tot de heerlijkste vlees- en visgerechten. Een Italiaans diner sluit u natuurlijk af met een lekker dessert. Waan je even in Italië en geniet van al het lekkers dat Italië te bieden heeft.

Grote variatie heerlijke pizza's

In ons Italiaans pizzeria Son en Breugel hebben we een uitgebreid assortiment pizza’s. Deze kunt u meenemen om thuis op te eten. Maar onze pizza’s zijn natuurlijk het lekkerste in ons pizzeria of op ons fijne terras. De lekkerste pizza’s in de omgeving Eindhoven ontdekt u bij ons. We hebben zelfs klanten die onze pizza’s een omrit naar Son en Breugel dubbel en dwars waard vinden.

Van een pizza salami tot een pizza met verse groenten: voor elke smaak hebben we een pizza op onze menukaart staan. Wilt u een tafel reserveren in ons pizzeria? Dit kan direct via onze reseveringspagina!

Voor Italiaans eten komt u naar Il Ponte

Naast pizza hebben we uiteraard een mooie uitgebreide menukaart zodat u als een echte Italiaan kunt genieten in ons Italiaans pizzeria.

Bekijk hier onze menukaart.

Italiaans eten betekent lang tafelen

U kent ze wel: de beelden van Italiaanse pizzeria’s. Lange tafels met een grote familie: van de jongste kinderen tot overgroot opa: Italianen zijn familiemensen.

En met die familie gaan ze het allerliefst lekker eten en genieten. Geniet ook van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft!

Begin met heerlijke antipasti. Dit zijn kleine gerechtjes die zowel warm als koud geserveerd worden.

Onze tip? Bestel de antipasto Il Ponte, dan krijgt u op één bord, een heerlijke presentatie van al onze anti-pasti!

Secundi: eet uw pasta als tussengerecht

In Nederland eten we vaak pasta als maaltijd, maar de echte Italiaan eet dit als tussengerecht. Italiaanse pizzeria’s staan heus niet raar te kijken wanneer u dit als hoofdgerecht bestelt, maar wilt u echt Italiaans doen, neem dan een pasta als tussengerecht.

In ons pizzeria heeft u uiteraard ook voor de pasta’s ruime keuze. Het is ook voor ons moeilijk kiezen, maar enkele van onze favorieten zijn:

  • Pasta carbonara, de klassieker met pancetta.
  • Tagliatelle ortolana, de vegetarische topper: pasta met verse groenten en tomatensaus
  • Tagliatelle salmone e spinaci, zalm met spinazie voor de visliefhebber!

De lekkerste hoofdgerechten

In Italiaanse restaurants komt het hoofdgerecht ná de pasta. We hebben verschillende bereidingen van ossenhaas op onze menukaart staan, maar ook de kalfsfilet met gorgonzola kaassaus is een uitstekende keuze! 

De gamberoni alla griglia: grote garnalen met diverse groenten in knoflookolie zijn ook om uw vingers bij af te likken.

Risotto il nero si seppia con polpo is een spectaculair gerecht om te zien. De risotto is klaargemaakt met de inkt van de inktvis en dus zwart. Met de inktvis erbij is dit een heerlijk visgerecht.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de heerlijke pizza’s als hoofdmaaltijd. Staat de pizza van uw keuze er niet bij? Geef het gerust aan, wij denken graag met u mee en kunnen altijd ingrediënten weglaten of toevoegen. De mogelijkheden in ons Italiaans restaurant Son en Breugel zijn groot. We willen vooral dat u geniet!

Sluit af met heerlijke dulce

Sluit de maaltijd af met een heerlijk dessert zoals onze tiramisu of kies voor een van onze speciale koffies. Na deze gerechten is het alleen even wennen dat u midden in Son en Breugel staat, in plaats van in Italië!
Tiramisu

Italiaanse restaurants of een pizzeria?

Wat is nou het verschil? In een pizzeria eet u voornamelijk pizza, en dineert u niet altijd uitgebreid. In een Italiaans restaurant zijn ook pizza’s verkrijgbaar, maar kunt u uitgebreider tafelen op Italiaanse wijze.

Hiervoor komt u uit de regio Eindhoven gewoon naar Son en Breugel, waar u in alle rust kunt genieten van goed Italiaans eten. Son en Breugel heeft een gezellig centrum, waar u ook ons Italiaans restaurant terugvindt. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van een tafeltje bij ons! Graag tot binnenkort!

Reserveren

Zin in een gezellige avond met heerlijke pizza’s?
Kom vanavond bij ons dineren!