Aangepaste openingstijden: 24 december & 31 december zijn wij gesloten
Logo Il Ponte

Italiaans restaurant Eindhoven

Een heerlijk stukje Italië vlakbij Eindhoven vindt u in Son en Breugel bij Il Ponte. De Italiaanse keuken met authentieke producten vindt u terug in zowel de gerechten als de sfeer. Heerlijk genieten van de kwaliteit van een huisgemaakt diner volgens de receptuur van de echte Italiaanse keuken!

Italiaans restaurant centrum Eindhoven

Italiaanse restaurants in Eindhoven zijn er in overvloed. Zoek de rust net buiten de drukke stad en vind een prachtig en ontspannen stukje Italië. Restaurant Il Ponte, net buiten Eindhoven verwelkomt u graag. De Italiaanse keuken in Brabant vindt u zonder twijfel hier.

In onze keuken maken wij:

  • Pizza’s
  • Antipasti
  • Pasta’s
  • Dolci’s

En serveren wij de mooiste wijnen!

Italiaans restaurant eindhoven pasta

Nabij Eindhoven

Net buiten Eindhoven vindt u de beste Italiaan van de omgeving. Hier kunt u de heerlijkste pasta of pizza’s volgens authentiek recept proeven. Genieten van een menu vol authentieke gerechten doet u in Son en Breugel.

De allerbeste pasta en pizza

In en om Eindhoven zijn veel mensen het er over eens: het beste Italiaanse eten vindt u in Son en Breugel. De producten zijn dagvers, waardoor u optimaal kunt genieten van de lekkerste gerechten op de kaart.

Eten zoals de Italianen doen!

Geniet als een echte Italiaan: begin met de antipasti, en eet daarna uw pasta als secundi: het tweede gerecht. Nederlanders eten pasta vaak als hoofdgerecht, maar als echte Italiaan eet u uw vlees of vis als hoofdgerecht, na de pasta.

De lekkerste gerechten van ons menu

We nemen u graag mee door de menukaart, zodat u een goede impressie krijgt van wat onze Italiaanse keuken allemaal biedt. Wilt u zelf alvast uw keuze maken zonder onze suggesties? Bekijk de heerlijke gerechten van menu.
Italiaans restaurant eindhoven menu

Antipasti

Begin als een echte Italiaan met de antipasti. Heerlijke kleine koude of warme gerechtjes om de eetlust op te wekken. Vitello tonnato of bruschetta zijn populaire gerechten van onze kaart.

Secundi

Als tweede gerecht eet een Italiaan pasta. Een spaghetti bolognese of een tagliatelle salmone e spinaci vormen slechts de aanloop naar het hoofdgerecht. Zelfs een lasagne wordt in Italië als een tussengerecht beschouwd.

Pesce: de lekkerste gerechten uit de zee

Vlees of vis zijn in Italië het echte hoofdgerecht. Gamberoni alla griglia is één van de hoogtepunten van onze kaart! Grote gegrilde garnalen die wij serveren met kop, in knoflookolie met diverse groenten.

Een heerlijk stukje Sicilië

De risotto il nero si seppia con polpo brengt u rechtstreeks naar Sicilië! De octopus staat daar in elk restaurant op de kaart en is heerlijk met onze zwarte risotto!

Carne voor de carnivoor!

Maar ook voor de vleesliefhebber hebben wij veel lekkere suggesties. Neem bijvoorbeeld de filetto al tartufo e porcini: ossenhaas met eekhoorntjesbrood, katenspek en truffelsaus.

De liefhebber van blauwe kaas kunnen we onze scaloppa gorgonzola aanraden: kalfsfilet met gorgonzola.

Italiaans restaurant eindhoven

Italiaanse wijnen

Drink de lekkerste Italiaanse wijnen ook in ons restaurant. Italiaanse wijn is al jaren ontzettend populair in Nederland, en de perfecte combinatie met het lekkerste Italiaanse diner. Wijn en spijs versterken elkaar, daarom hebben we uitsluitend mooie kwaliteitswijnen op onze kaart. Vraag onze bediening om advies en maak zo uw smaakbeleving compleet!

Sluit af met de lekkerste dolci

Na het diner sluit u af met een zoete lekkernij. Kies voor de tiramisu of een dessert al limoncello. Ook als u denkt dat u echt genoeg gehad heeft; is er altijd ruimte voor één van onze heerlijke desserts!

De lekkerste pizza in een Italiaans restaurant

Ook onze pizza is in de hele regio bekend. Uit heel Brabant komen mensen om van onze pizza Siciliana of de pizza Campagnola te genieten. Wij maken deze Italiaanse klassieker altijd met een heerlijke dunne bodem en met de allerlekkerste tomatensaus!

Afhalen en thuis eten

Afhalen is ook mogelijk, om zo thuis van de lekkerste gerechten te kunnen genieten. De beste impressie krijgt u in ons restaurant. Om de complete beleving te ervaren maakt u direct een reservering voor een heerlijke Italiaanse avond in ons restaurant.

Een tafel reserveren?

Een reservering zorgt voor een gegarandeerde plaats; u weet dan zeker dat wij een stoeltje vrijhouden voor u!

Italiaan restaurant Eindhovena

Italiaan restaurant in Eindhoven? Veel Italiaanse expats die neergestreken zijn in Eindhoven kennen ons restaurant. Stuk voor stuk komen ze terug om te genieten van een stukje thuis in de directe omgeving. Een groter compliment of betere reclame kunnen wij ons niet wensen.

Italiaans restaurant Eindhoven: Il Ponte!

In Eindhoven zitten veel Italiaanse restaurants, maar net buiten de drukte van de stad vindt de echte Italiaan zijn keuken van thuis. Direct reserveren? Wij verwelkomen u graag!

Reserveren

Zin in een gezellige avond met heerlijke pizza’s?
Kom vanavond bij ons dineren!